ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταπολέμηση παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Εγγύηση αποτελέσματος

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση νοσογόνων ή παθογόνων οργανισμών (ιοί, βακτήρια μικρόβια, μύκητες κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

 

Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απολύμανση
Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απολύμανση
Pylos Pest Control - Απολύμανση - Απεντόμωση - Καταπολέμηση παράσιτα - τρωκτικά - Αποστολή

Καταπολέμιση COVID-19

Η PPC ανταποκρινομένη στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χωρά μας αλλά και παγκοσμίως, δρώντας προληπτικά, οργανωμένα και γρηγορά πραγματοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές μικροβιοκτονίας – απολύμανσης, συμβάλλοντας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο για τον περιορισμό της διασποράς του ιού του κορονοϊού (COVID-19). Με γνώμονα το αίσθημα για την δημοσιά υγειά και την ασφάλεια όλων μας, πραγματοποιούμε εφαρμογές σε χώρους οπού υπάρχει υποψία πιθανής εστίας μόλυνσης σε χώρους οπού χρήζουν εξαιρετικής υγιεινής και σε χώρους αυξημένης συνάθροισης.

Εξοπλισμός καταπολέμισης ιών και βακτηρίων

Bio-spray μηχανή απολύμανσης

Η Συσκευή απολύμανσης Bio-spray, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία, δημόσιους χώρους διαβίωσης, οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας, ασθενοφόρα, χώρους φροντίδας ασθενών, σχολεία και νηπιαγωγεία κ.ο.κ. Είναι μια συσκευή για χρήση χημικών εξουδετέρωσης επιβλαβών βακτηρίων, ιών, μυκήτων και παθογόνων σε τέτοιες περιοχές. Το δοχείο απολυμαντικών 1 lt χρησιμοποιείται με οποιοσδήποτε τύπο απολυμαντικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συσκευή.

Επιπλέον, χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθος σταγονιδίων σε 3 στάδια, μπορεί να διανεμηθεί ομοιογενώς στο περιβάλλον μέσω τεχνολογίας αερολύματος από 07 micron έως 20 microns σε ξηρό και υγρό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται η απολύμανση όλων των επιφανειών και του αέρα. Ένα άλλο στοιχείο που παρέχει ομοιογένεια είναι η δυνατότητα και Extra περιστροφής για ψεκασμό 360 μοιρών.

Bio-spray συσκευή απολύμανσης

HealthWay σύστημα καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα

Η HealthWay βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, με την εισαγωγή του κατοχυρωμένου και αναγνωρισμένου από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, συστήματος EMF™ που ενσωματώθηκε στις φορητές συσκευές για χρήση στο σπίτι ή το γραφείο. Το σύστημα EMF™ θέτει νέα πρότυπα στην έννοια του καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο. Εκτός από την κατακράτηση των αιωρούμενων σωματιδίων σε ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, το σύστημα EMF™ εξουδετερώνει τους αιωρούμενους μικροοργανισμούς. Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί είναι ένα πρόβλημα που οξύνεται στις ημέρες μας και που όλοι μας θα αντιμετωπίσουμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας.

Αν οι ανάγκες σας είναι η ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργίας και του άσθματος ή ο καθαρισμός του αέρα από παθογόνους οργανισμούς όπως τα βακτηρίδια, οι μύκητες και οι σπόροι τους και οι ιοί, τα φίλτρα εσωτερικού χώρου HealthWay με το κατοχυρωμένο σύστημα EMF™ (Enhanced Media Filtration) είναι μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν την ικανότητα της εξουδετέρωσης των μικροοργανισμών σε ποσοστό 94 100%. Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εφόσον ζητηθούν. Το σύστημα EMF™ της HealthWay αντιμετωπίζει το πρόβλημα εξουδετερώνοντας τους μικροοργανισμούς.

Σύστημα καθαρισμού και εξυγίανσης αέρα - HealthWay

Προσοχή: Αν και ο καθαρισμός δεν κατατάσσεται συνήθως στις μεθόδους απολύμανσης, αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια μορφή απολύμανσης, καθόσον µε τον καθαρισμό μειώνεται το μικροβιακό φορτίο μιας επιφάνειας. Θα πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλους μας, ότι η καθαριότητα-απορρύπανση, το πλύσιμο και η εξυγίανση αντικειμένων, επιφανειών αλλά και εναλλακτικός αερισμός ή/και η αφύγρανση με καθαρισμό του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν όλες τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και όλοι οι μέθοδοι απολύμανσης, εξυγίανσης, εναλλακτικού αερισμού ή/και αφύγρανσης με καθαρισμό δεν αντικαθιστούν, καθαριότητα -απορρύπανση, πλύσιμο και αντικειμένων- επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Ψάχνετε κατάλληλη λύση για απολύμανση/απεντόμωση/μυοκτονία και σωστή διαχείριση για τη γεωργική σας επιχείριση; Είμαστε στη διάθεσή σας.