ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταπολέμηση παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Εγγύηση αποτελέσματος

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση νοσογόνων ή παθογόνων οργανισμών (ιοί, βακτήρια μικρόβια, μύκητες κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

 

Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απολύμανση
Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απολύμανση
Pylos Pest Control - Απολύμανση - Απεντόμωση - Καταπολέμηση παράσιτα - τρωκτικά - Αποστολή

Καταπολέμιση COVID-19

Η PPC ανταποκρινομένη στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χωρά μας αλλά και παγκοσμίως, δρώντας προληπτικά, οργανωμένα και γρήγορα πραγματοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές μικροβιοκτονίας – απολύμανσης, συμβάλλοντας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο για τον περιορισμό της διασποράς του ιού του κορονοϊού (COVID-19). Με γνώμονα το αίσθημα για την δημοσιά υγειά και την ασφάλεια όλων μας, πραγματοποιούμε εφαρμογές σε χώρους οπού υπάρχει υποψία πιθανής εστίας μόλυνσης σε χώρους όπου χρήζουν εξαιρετικής υγιεινής και σε χώρους αυξημένης συνάθροισης.

Εξοπλισμός καταπολέμισης ιών και βακτηρίων

BioXspray μηχανή απολύμανσης

Bio X spray - Συσκευή απολύμανσης

Η συσκευή απολύμανσης BioXspray, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία, δημόσιους χώρους διαβίωσης, οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας, ασθενοφόρα, χώρους φροντίδας ασθενών, σχολεία και νηπιαγωγεία κ.ο.κ. Είναι μια συσκευή για χρήση χημικών εξουδετέρωσης επιβλαβών βακτηρίων, ιών, μυκήτων και παθογόνων σε τέτοιες περιοχές.

Χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθος σταγονιδίων σε 3 στάδια, μπορεί να διανεμηθεί ομοιογενώς στο περιβάλλον μέσω τεχνολογίας αερολύματος από 07 micron έως 20 microns σε ξηρό και υγρό χώρο.

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται η απολύμανση όλων των επιφανειών και του αέρα. Ένα άλλο στοιχείο που παρέχει ομοιογένεια είναι η δυνατότητα και Extra περιστροφής για ψεκασμό 360 μοιρών.

HealthWay σύστημα καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα

Η HealthWay βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, με την εισαγωγή του κατοχυρωμένου και αναγνωρισμένου από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, συστήματος EMF™ για χρήση στο σπίτι ή το γραφείο. Εκτός από την κατακράτηση των αιωρούμενων σωματιδίων σε ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, το σύστημα EMF™ εξουδετερώνει τους αιωρούμενους μικροοργανισμούς.

Αν οι ανάγκες σας είναι η ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργίας και του άσθματος ή ο καθαρισμός του αέρα από παθογόνους οργανισμούς όπως τα βακτηρίδια, οι μύκητες και οι σπόροι τους και οι ιοί, τα φίλτρα εσωτερικού χώρου HealthWay είναι μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Σύστημα καθαρισμού και εξυγίανσης αέρα - HealthWay

Lifa Air Smart Monitor

Ένας ακριβής φορητός σταθμός μέτρησης της ποιότητας του αέρα. Οι προηγμένοι αισθητήρες διασφαλίζουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα ρύπων. Ο ακριβής αισθητήρας λέιζερ μετρά σωματίδια που κυμαίνονται από 0,3μm-10μm

EnSURE™ Touch

Είναι το σύστημα νέας γενιάς που εξειδικεύεται στην παρακολούθηση της υγιεινής του περιβάλλοντα χώρου. Παρέχει γρήγορη και ακριβή επιβεβαίωση του επιπέδου της υγιεινής για την υποστήριξη του Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων. Διαθέτει οθόνη αφής 5’’, τεχνολογία ασύρματου συγχρονισμού και λογισμικό συμβατό με το cloud.

Το EnSURE Touch είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στο περιβάλλον εργασία σας, παρέχοντας τα δεδομένα (data) που χρειάζεστε για τη παρακολούθηση της σύνθετης εφοδιαστικής αλυσίδας πολλαπλών τοποθεσιών, τον έλεγχο και τη διαχείριση των κινδύνων, και την πρόληψη της ανάκλησης

Ensure touch - Υγιεινή χώρου - Pylos Pest Control

Απολυμαντικό SERA

SERA Απολυμαντικό - Pylos Pest Control

Το SERA απολυμαντικό είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και ενδείκνυται για την απολύμανση σε:

  • Χώρους υγειονομικής σημασίας, Βιομηχανίες, εργαστήρια τροφίμων και ποτών (παραγωγή, επεξεργασία) χώρους εστίασης, Catering, super markets, ξενοδοχεία, Δημόσια κτήρια, Νοσοκομεία, πλοία, εμπορικά κέντρα γυμναστήρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία,
  • Δάπεδα, τοίχους, εξοπλισμό, σκεύη, πάγκους εργασίας και όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα.
  • Χώρους και είδη υγιεινής
  • Κάδους απορριμμάτων

Απολυμαντικό Bioprotect RTU

Το BIOPROTECT RTU είναι ένα έτοιμο προς χρήση βιοστατικό προστατευτικό επιφάνειας το οποίο δημιουργεί μια αξιόπιστη αόρατη προστατευτική ασπίδα που βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης και της εξάπλωσης μούχλας, βακτηρίων, μύκητα και ιών σε όλες τις πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες. Μπορεί να διαρκέσει 60 έως και 90 ημέρες.

Με την συμπληρωματική δε τροποποίηση της αρχικής άδειας κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) στο απολυμαντικό προϊόν BIOPROTECT RTUσυμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2.

Απολυμαντικό προϊόν Bioprotect RTU

Προσοχή: Αν και ο καθαρισμός δεν κατατάσσεται συνήθως στις μεθόδους απολύμανσης, αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια μορφή απολύμανσης, καθόσον µε τον καθαρισμό μειώνεται το μικροβιακό φορτίο μιας επιφάνειας. Θα πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλους μας, ότι η καθαριότητα-απορρύπανση, το πλύσιμο και η εξυγίανση αντικειμένων, επιφανειών αλλά και εναλλακτικός αερισμός ή/και η αφύγρανση με καθαρισμό του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν όλες τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και όλοι οι μέθοδοι απολύμανσης, εξυγίανσης, εναλλακτικού αερισμού ή/και αφύγρανσης με καθαρισμό δεν αντικαθιστούν, καθαριότητα -απορρύπανση, πλύσιμο και αντικειμένων- επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Ψάχνετε κατάλληλη λύση για απολύμανση/απεντόμωση/μυοκτονία και σωστή διαχείριση για τη γεωργική σας επιχείριση; Είμαστε στη διάθεσή σας.