ΓΙΑ ΕΜΑΣ

PYLOS PEST CONTROL

Η εταιρεία

Η εταιρεία Pylos Pest Control (PPC) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2019 στο χώρο του ελέγχου και καταπολέμησης των παρασίτων και τρωκτικών, με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγιεινής και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ως Τεχνικός Ασφαλείας σε γεωργικές επιχειρήσεις.

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος - Logo

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος

Pylos Pest Control - Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου

Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου

Ακολουθεί μεθόδους σύγχρονης καταπολέμησης παρασίτων χρησιμοποιώντας βίο – διασπώμενα σκευάσματα τελευταίας γενιάς σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η διαδικασία καταπολέμησης παρασίτων και τρωκτικών δεν βασίζεται μόνο στη χρήση σκευασμάτων αλλά πρωτίστως στις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου και στο είδος του προβλήματος. Για το λόγο αυτό, διενεργείται επιθεώρηση του χώρου και ταυτοποίηση του παρασίτου και στη συνέχεια επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης.

Η εταιρεία διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντομών και τρωκτικών σε κατοικούμενους χώρους ( 34047/10/6/19 ) από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η PYLOS PEST CONTROL (PPC) λειτουργεί βάσει  ολοκληρωμένων προγραμμάτων  διαχείρισης παρασίτων και τρωκτικών  για όλα τα είδη εγκαταστάσεων (βιομηχανίες τροφίμων  και ποτών, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, χώρους αποθήκευσης και μεταφοράς, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, κατοικίες  ινστιτούτα ομορφιάς, κ.ά.).

Η εταιρεία φροντίζει  ώστε το ανθρώπινο δυναμικό (επιστημονικό-Φυτοτεχνολόγος, τεχνικό) να είναι άρτια καταρτισμένο για αυτό και επενδύει στην συνεχή εκπαίδευση με σεμινάρια  και τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Γνωρίζοντας τους κλάδους στους οποίους απευθυνόμαστε (βιομηχανίας, τροφίμων, οικίες κτλ), το προσωπικό της εταιρείας έχει ολοκληρώσει αντίστοιχες σπουδές και συνεχίζει να ενημερώνεται με αντίστοιχα σεμινάρια:

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Υπηρεσιών Εντομοκτονίας, Μυοκτονίας, Απώθησης Πτηνών και Ερπετών - Υπηρεσίες Εξυγίανσης.

ΚΕΚ Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Πιστοποιημένη εκπαίδευση εφαρμογής υγειονομικών πρωτοκόλλων για SARS-CoV-2

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών & ΠΕΕΓΕΠ

Ολοκληρωμένη διαχείριση ζωικών εχθρών σε κατοικημένους χώρους

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ανάπτυξη και Εφαρμογή Πιστοποίηση και Επιθεώρηση συστήματος HACCP

Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας

Τμήμα Φυτικής Παραγωγής Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας

Αμερικανική γεωργική Σχολή

Αξιοποίηση φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών

EUROCERT

Συστήματα ποιότητας στη γεωργία σύμφωνα με τα πρότυπα AGRO 2.1 &2.2 και Πρωτόκολλο EUREPGAP V 2.1

ΑΓΡOΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ αγροτικών προϊόντων

Υπουργείο Γεωργίας (Τμήμα αλιείας)

Κατάρτιση στις υδατοκαλλιέργειες

ΕΦΕΤ

Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Κέντρο δια βίου μάθησης Τσαούση

Απεντόμωση και Μυοκτονία - Διαδικασίες

ΚΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ

PYLOS PEST CONTROL

Το όραμά μας

Αποστολή της PPC  είναι να επιλύει προβλήματα υγειονομικής φύσης και να απομακρύνει τα βλαβερά παράσιτα από χώρους που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν (οικίες, επαγγελματικοί  χώροι, σκοτεινοί χώροι, υπόγεια, φρεάτια κ.ά.). Οι εργασίες λόγω  της φύσης του αντικείμενου πραγματοποιούνται με χημικά σκευάσματα που προϋποθέτουν την απόλυτη γνώση και πιστή εφαρμογή των ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .

Με αγάπη για την δουλειά μας παρέχουμε ολοκληρωμένες ,  υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες  ελέγχου και καταπολέμησης παρασίτων και τρωκτικών, με υπευθυνότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια  οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας μέσω συνεχής εξέλιξης και βελτίωσης .

Δεοντολογία

Προτεραιότητα   της οι  κανόνες δεοντολογίας και σωστής συνεργασίας. Διατηρεί  αρχείο εφαρμογών, τηρεί   τα χρονοδιαγράμματα   και   ενεργεί ανάλογα  ώστε να διασφαλίζεται το    επιχειρηματικό  απόρρητο.

Ψάχνετε κατάλληλη λύση για απολύμανση/απεντόμωση/μυοκτονία και σωστή διαχείριση για τη γεωργική σας επιχείριση; Είμαστε στη διάθεσή σας.