ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση είναι η διαδικασία απομάκρυνσης παρασίτων όπως τα έντομα, τα οποία είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών που απειλούν τη δημοσιά υγεία

Η Απεντόμωση αναφέρεται στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σκώρος, σφήκα), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα, εκατοντάποδα, σκορπιός, τερμίτες, σαράκι), στον χώρο του ενδιαφέροντος.

Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απεντόμωση

Πιστοποιημένες υπηρεσίες

Αποτελεί αναπόσπαστη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους καθώς και για οικίες μιας και τα έντομα είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Συμφώνα με τον Νόμο 721 /1977 όλες οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιούνται στην απεντόμωση είναι ακίνδυνα για τους ενήλικες, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Η εταιρεία μας Pylos Pest Control χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο εγκεκριμένα φάρμακα για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους κατά τα οριζόμενα από τον Ν. 721/77 και Π. Δ. 205/2001 και θα παίρνει όσα ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης έχουν καθοριστεί με την έγκριση κυκλοφορίας αυτών ώστε να εξασφαλίζεται αποτελεσματικά η καταπολέμηση χωρίς κινδύνους και επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.

Εγγύηση αποτελέσματος

Η PPC μπορεί να απαλλάξει από το χώρο σας οποιοδήποτε παράσιτο υγειονομικής σημασίας όπως:
Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απεντόμωση
Pylos Pest Control - Υπηρεσίες Απεντόμωση
Pylos Pest Control - Απολύμανση - Απεντόμωση - Καταπολέμηση παράσιτα - τρωκτικά - Αποστολή
Ψάχνετε κατάλληλη λύση για απολύμανση/απεντόμωση/μυοκτονία και σωστή διαχείριση για τη γεωργική σας επιχείριση; Είμαστε στη διάθεσή σας.